Predragović: Protiv Mladosti možemo do prve pobjede

Optimizam u Zvijezdi 09

Predragović: Protiv Mladosti možemo do prve pobjede

Naredno kolo BHT Premijer lige BiH za fudbalere Zvijezde 09 donosi još jedan težak ispit.

Nakon dosadašnjeg dijela šampionata "crveno-bijeli" su na dnu tabele s tek tri osvojena boda, a glavni konkurent u borbi za opstanak bit će im Mladost s kojom će upravo za vikend odmjeriti snage.

Iako je uloga favorita na Mladosti, gosti predvođeni Adnanom Zildžovićem neće u Doboj kod Kaknja otputovati s bijelom zastavicom.

"Ovo kolo donosi nam duel sa Mladosti. Svjesni smo da će biti izrazito teško, ali idemo se nadigravati sa domaćinom i pokušati ostvariti što bolji rezultat. U ovoj situaciju za nas bi svaki bod bio pozitivan i predstavljao bi podstrek za dalji rad", poručio je Zildžović.

Očekivanja je iznio i Fedor Predragović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Tokom sedmice smo kvalitetno radili i vjerujem da protiv Mladosti možemo doći do prva tri boda koja će nam pomoći u borbi za opstanak", poručio je fudbaler Zvijezde 09.

Ovaj derbi začelja se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije