Predsjednik Barcelone otkrio: Dovodimo još jedno pojačanje

Rosell otkrio

Predsjednik Barcelone otkrio: Dovodimo još jedno pojačanje

Predsjednik Barcelone, Sandro Rosell priznao je kako njegova ekipa želi dovesti još jedno pojačanje pred početak naredne sezone.

Prvo kolo Primere je na rasporedu za nešto više od tri sedmice, a jedino pojačanje Barcelone u dosadašnjem toku prelaznog roka je Brazilac, Neymar.

"Želimo dodati još jednog igrača našoj momčadi prije kraja prelaznog roka. Bilo kako bilo, važno je znati da ne možete uvijek dobiti igrača kog želite jer neki klubovi ne žele prodavati", rekao je Rosell u svom razgovoru za Sport.

Pretpostavlja se kako katalonski div u svojim redovima želi Davida Luiza, a ukoliko ne uspije dovesti ovog Brazilca okrenuo bi se Danielu Aggeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.