Predsjednik Genove:  Želimo Tonija

Predsjednik Genove: Želimo Tonija

Edmir Škorić

Genoin predsjednik Enrico Preziosi potvrdio je informaciju kako je klub poslao ponudu za Lucu Tonija.

Luca Toni ugovorom je vezan sa minhenskim Bayernom do juna 2011. godine, a posljednjih je šest mjeseci proveo na posudbi u Romi.

"Interesujemo se za Tonija. On je igrač koji ima karakteristike za našeg napadača  i uistinu nam se dopada. Napravili smo ponudu, ali je problem što trebamo gledati na brojeve", kazao je Preziosi za Gazzetta dello Sport, te dodaje.

"Problem je plaća. Postoje stvari koje ne možemo priuštiti. Vidjet ćemo što će on odlučiti, ali inzistiram da ne možemo ići do 'lude' cifre, već do određenog iznosa".

33-godišnji Toni je postigao pet golova u 15 odigranih utakmica za Romu u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.