Predsjednik Napolija želi kupiti klub u Engleskoj

Širi svoje nogometno carstvo

Predsjednik Napolija želi kupiti klub u Engleskoj

Edmir Škorić

Predsjednik Napolija Auerlio De Laurentiis namjerava kupiti nogometni klub u Engleskoj, a za trenera bi imenovao Edoarda Reju.

"Nazvao sam Reju tokom posljednjih nekoliko dana i rekao mu da namjeravam proširiti svoje nogometno carstvo. Želim da kupim tri kluba, uključujući i jedan u Engleskoj, pa sam upitao Reju da li bi bio spreman da bude trener i rekao je kako mi stoji na raspolaganju", rekao je De Laurentiis, dodavši:

"U životu sam uvijek bio zaljubljen u Napoli i njegove kulture. Želim ovaj prikad prikazati širom svijeta. Neki od mojih prijatelja nikada nisu vidjeli grad i pitam se kako je to moguće?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.