Predsjednik PSG-a: Nismo zainteresovani za Ronalda i Moua

Al-Khelaifi demantovao navode

Predsjednik PSG-a: Nismo zainteresovani za Ronalda i Moua

A. Haznadarević

Nakon što su mediji posljednjih sedmica u nekoliko navrata pisali o velikom interesovanju francuskog PSG-a za portugalski dvojac Real Madrida, trenera Josea Mourinha i najboljeg igrača Kraljeva Cristiana Ronalda, oglasio se i predsjednik PSG-a.

Nasser Al-Khelaifi, koji se nalazi na čelu vodećg tima Le Championata, poručio je da od tih transfera nema ništa, barem ne u skorije vrijeme.

 

"Ronaldo je član Real Madrida, a ja lično jako poštujem taj klub i njihovog predsjednika Pereza. Zbog svega toga, i kada bi poželjelji da dovedemo Cristiana, prvo bi se obratili Florentinu", kazao je Al-Khelaifi, te se osvrnuo se Special Onea:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Mislim da je Mourinho bio jasan kada je rekao da će Madrid napustiti tek kada osvoji Ligu prvaka. Trener naše ekipe je Carlo Ancelotti i svi u klubu imamo puno povjerenje u njega", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.