Predsjednik Reala: Biće još pojačanja

Predsjednik Reala: Biće još pojačanja

Adnan Beganović

Španski viceprvak, Real Madrid, predstavio je Asiera Illarramendija, koji na Santigao Bernabeu dolazi iz Real Sociedada, a tokom predstavljanja predsjednik "kraljevskog kluba", Florentino Perez, istakao je da će u Madrid stići još pojačanja.

"U Real je stigao sjajan igrač, biser špnaskog fudbala. Asier je jedan od najboljih igrača naše mlade reprezentacije, a u Realu će dijeliti svlačionicu sa igračima koji su također bili dio mlade reprezentacije", izjavio je Perez.

"Nastavit ćemo graditi momčad kako bismo mogli igrati atraktivan fudbal kakav želi naš novi trener. Imamo izvanrednu momčad, ali i dalje se moramo pojačati. Već razgovaramo o igračima s kojima bismo mogli nastaviti osvajati trofeje", dodao je predsjednik Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije