Predsjednik Reala sastančio s agentom Falcaa i Di Marije

Šta nas čeka?

Predsjednik Reala sastančio s agentom Falcaa i Di Marije

Edmir Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez tajno se sastao s agentom Angela Di Marije i Radamela Falcaa. Barem je želio da bude tajno…

U blizini Santiago Bernabeua u jednom madridskom restoranu Perez je večerao sa Jorgeom Mendesom, agentom koji zastupa, između ostalih, Falcaa i Di Mariju, te izvršnim direktora Joseom Angelom Sanchezom.

Jasno da su mediji uvjereni kako su tema razgovora bili Di Maria i Falcao. Argentinac se spominje kao pojačanje PSG-a i pitanje je vremena kada će otići iz kluba, dok bi Kolumbijac mogao doći u Real iako je prije nekoliko dana kazao da ostaje u Monacu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.