Predsjednik Reala želi Donnarummu, Zidane želi sina
Foto: EPA

Traži se nasljednik Navasa

Predsjednik Reala želi Donnarummu, Zidane želi sina

S. Bošković

Real Madrid zainteresiran je za dovođenje sedamnaestogodišnjeg golmana Milana Gianuluigija Donnarumme. 

Prema pisanju španskih medija predsjednik aktuelnog evropskog prvaka Fiorentino Perez bio je oduševljen Donnarumminim nastupom u prijateljskoj utakmici koju su odigrali Italija i Francuska (1:3) i vidi ga kao nasljednika Keylora Navas. 

Ipak, kako prenose mediji u Španiji trener kraljevskog kluba Zinedine Zidan bi radije među vratnicama volio vidjeti svog osamnaestogodišnjeg sina Lucu, koji je već branio boje Francuske u omladinskim kategorijama. 

Vrijedi napomenuti da je Gianluigi Donnarumma najmlađi igrač koji je debitovao za Italiju od 1911. godine. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi