Predsjednik smiruje Palerma i Riquelmea

Raskol u najvećem argentinskom klubu

Predsjednik smiruje Palerma i Riquelmea

Predsjednik Boce Juniors, Jorge Amor Ameal, održao je sastanak s dvojicom najboljih igrača kluba, Martinom Palermom i Juanom Riquelmeom, kako bi smirio nervozu nastalu između njih.

Naime, do nesporazuma je došlo u prošlom kolu nakon pogotka Martina Palerma protiv Arsenala (4:0) kojim je Palermo postao najbolji strijelac kluba svih vremena. Riquelme je asistirao za gol Palermu, ali je prilikom proslave pogotka odbio prići Palermu i gol je proslavio sam odvojen od ostalih igrača.

To je izazvalo dosta nervoze u redovima kluba, ali i među igračima i navijačima. Takve stvari su nedopustive, milsi predsjednik Boce, posebno sada u vrijeme kada klubu baš ne cvjetaju ruže na rezultatskom planu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.