Predsjednik UO FK Sloboda podržao NK Čelik

Mujkanović podržao Čelik

Predsjednik UO FK Sloboda podržao NK Čelik

Nakon što je Neformalna grupa građana "Za Čelik" pohvalila poteze Uprave Slobode, odnos Grada Tuzla i gradonačelnika prema FK Sloboda Tuzla, oglasio se i predsjednik UO Slobode, Senad Mujkanović.

On je javno dao podršku NK Čelik u rješavanju nagomilanih problema te je istakao da svaki grad sa gradonačelnikom i gradskim vijećem treba da stane iza svog kluba na način kako je to u Tuzli.

"Drago mi je što neko primjećuje naš rad i borbu u cilju izgradnje zdravih temelja za dalje funkcionsanje Slobode. Činjenica je da za normalno funkcionisanje jednog kluba potrebna podrška grada i gradskog vijeća jer drugačije egzistencija kluba bila bi upitna. Suosjećam se sa sportskim prijateljima iz Zenice i spremni samo na svaki vid pomoći koje su našoj mogućnosti, jer kako Tuzla bez Slobode nije Tuzla tako je i Čelik simbol Zenice", kaže Mujkanović i nastavlja:

"Grad mora pratiti putem svojih stručni službi dešavanja u klubovima te pravovremeno reagovati kako u klubove ne bi ušli mešetari i druge “ublehe”  i proizveli probleme koji se kasnije teško rješavaju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predsjednik Slobode poručuje da Čelik mora ostati član Premijer lige BiH te da gradonačelnik i gradsko vijeće ne smiju dozvoliti gašenje klubova kao što su Čelik ili Sloboda jer su ti klubovi stariji od njih.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi