Predsjednik za primjer: Rizvanović uplatio 20 uloga

Uložio 30.000 KM u 20 glasačkih uloga

Predsjednik za primjer: Rizvanović uplatio 20 uloga

Edmir Škorić

Predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo Amir Rizvanović uplatio je iznos za sticanje 20 glasačkih uloga i tako pokazao privrženost bordo boji.

Jedan ulog Rizvanovića je koštao 1.500 KM, pa je tako sa 20 glasačkih uloga, u ukupnoj vrijednosti od 30.000 KM, stekao pravo jednog glasa na Skupštini.

 

"Ovim nedvosmisleno dokazujem da želim da učestvujem u sanaciji sadašnjeg stanja u Klubu. Međutim, još snažniji motiv za mene predstavlja mogućnost da ravnopravno učestvujem u procesu odlučivanja u izgradnji budućeg evropskog Sarajeva i, naravno, zajedno sa svima onima koji to isto žele, preuzmem odgovornost za svoje postupke i ostvarene rezultate. U tom smislu, pozivam sve one koji imaju sposobnost i volju, prema mogućnostima, neka se uključe u ovaj projekat, da zajedno sarađujemo na putu postavljanja i realizacije ciljeva koji će obezbijediti svijetlu budućnost našeg voljenog Kluba", izjavio je Rizvanović za službenu stranicu kluba.

 

Iz Sarajeva poručuju svim svojim fanovima da se "uključe u borbu za slobodno Sarajevo, slobodno od dugova, pritisaka, ucjena, pokrenutih stečajnih postupaka i kompleksa, slobodno Sarajevo na šampionskom putu za Evropu."

 

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.