Predstavljamo „Idole nacije“ - 3
Vedad Ibišević, jedan od 10 kandidata za "Idola nacije"

Izbor najboljeg fudbalera BiH u 2008. godini

Predstavljamo „Idole nacije“ - 3

SportSport.ba

Pogledajte video snimak o Vedadu Ibiševiću, Harisu Handžiću i Miralemu Pjaniću nominovanim za najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine u 2008. godini.

Samo jedan od deset nominovanih koje je odredio selektor ove konkurencije Sergej Barbarez, naš ponajbolji igrač svih vremena, na večerašnjoj gala svečanosti dobiće nagradu „Idol nacije“.

Podsjetino, prvi Izbor najboljeg fudbalera BiH organizuje SportSport.ba, najčitaniji sportski portal u našoj zemlji, uz pokroviteljstvo ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevao. Manifestacija počinje u 20 sati u sarajevskom „Domu mladih“, a biće emitovana u direktnom prenosu na „Mreži plus“.

 


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti