Predstavljanje Mitrovića u Bešiktašu zakazano za sutra

Ostali još ljekarski pregledi

Predstavljanje Mitrovića u Bešiktašu zakazano za sutra

D. Vejo

Sada već bivši fudbaler Rijeke Matej Mitrović sutra će i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje turskog Bešiktaša.

Ponajbolji fudbaler Rijeke u prošloj sezoni, privukao je pažnju turskog tima koji nije htio da rizikuje kada je u pitanju transfer, s obzirom da su igri još bili Napoli i Fenerbahče.

Aktuelni lider na tabeli HNL-a dobro će zaraditi od pomenutog transfera jer će im na ime odštete pripasti pet miliona eura plus bonusi. 

Hrvatski internacionalac igra na poziciji štopera, a sutra će obaviti ljekarske preglede i zvanično biti predstavljen kao nova akvizicija Bešiktaša.

Ovaj 23-godišnji fudbaler u redove Rijeke stigao je u septembru 2013. godine iz Cibalije, a tokom ove sezone odigrao je 25 utakmica za svoj, sada već bivši klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi