Predstavljen novi stručni štab Zvijezde iz Gradačca

U Gradačcu predstavili stručni štab

Predstavljen novi stručni štab Zvijezde iz Gradačca

Midhat Šljivak

NK Zvijezda Gradačac, predstavila je danas novi stručni štab, koji će u nastavku sezone predvoditi premijerligaša iz Gradačca.

Za novog trenera tima imenovan je Milomir Odović, dok su njegovi pomoćnici Amir Durgutović, Nermin Huseinbašić, Almir Mehić i Hazim Nukić.

Odović je istakao kako želi napraviti jednu dobru ekipu koja će osigurati opstanak u premijerligaškom društvu.

"Nisam se dvoumio niti u jednom trenutku kad sam dobio ponudu iz Zvijezde, jer je to klub koji dobro radi. Nadam se da ćemo u veoma kratkom roku napraviti jednu dobru ekipu, koja će u kratkom roku izaći iz opasne zone, te da ćemo napraviti jednu dobru ekipu za narednu sezonu. Dogovorio sam ostanak do kraja sezone, ali ako svi budemo zadovoljni postoji mogućnost da i duže ostanem u klubu" rekao je Odović.

Odović je najavio također da će pripreme početi već 10. januara jer se želi upoznati sa svim fudbalerima kojim raspolaže.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti