Predstavnici Leicestera održali razgovor sa Hodgsonom

Žele ga na klupi Lisica

Predstavnici Leicestera održali razgovor sa Hodgsonom

Predstavnici Leicester Cityja obavili su razgovore sa nekadašnjim selektorom reprezentacije Engleske Royjom Hodgsonom, prenosi Daily Mail.

Leicester je trenutno bez trenera nakon što je otkaz dobio Claudio Ranieri, a uprava ovog kluba želi na njegovo mjesto dovesti iskusnog stručnjaka koji ima dobre rezultate iza sebe.

Jedan takav je upravo Hodgson koji je, doduše, uništio snove Englezima na Evropskom prvenstvu prošle godine jer su ispali već u osmini finala od Islanda. Upravo to je bio i posljednji posao ovog stručnjaka koji će u augustu napuniti 70 godina.

Osim Hodgsona, kao mogući novi trener Leicestera pominjali su se Roberto Mancini i Alan Pardew.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi