Pregovori sa Casillasom zapeli, ostaje u Realu?

Propada transfer u Porto

Pregovori sa Casillasom zapeli, ostaje u Realu?

Ako je vjerovati pisanju španskih medija, pregovori Casillasa s Realom o prijevremenom raskidu ugovora zapeli su i vrlo lako moglo bi se dogoditi da iskusnom čuvaru mreže propadne transfer.

Premda se još jučer činilo da je uspješno finaliziran transfer u portugalski Porto, čini se kako će 34-godišnji Iker Casillas još malo pričekati na otpusno pismo iz Real Madrida. 

Golman reprezentacije Španije pristao je na uvjete Porta koji mu nudi tri miliona eura godišnje, no sada je zapelo na uvjetima raskida ugovora sa Real Madridom i pitanje je kada će se pregovori nastaviti. 

Casillas u kraljevskom klubu zarađuje sedam miliona eura godišnje, a želju za odlaskom izrazio je nakon što je branio više od 500 utakmica za Real Madrid. Pored Porta, za njegove usluge još su zainteresovani Valencia, Liverpool, Bešiktaš i Roma. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.