Prekinut duel Viteza i Hajduka u Međugorju

Vremenske prilike nisu dozvolile da se susret odigra do kraja

Prekinut duel Viteza i Hajduka u Međugorju

Fudbaleri Viteza se nalaze u Međugorju gdje se pripremaju za nastavak sezone, a danas je na rasporedu bila i prijateljska utakmica sa drugim timom Hajduka.

Ipak, ovaj duel je morao biti prekinut u 65. minuti jer vremenski uslovi nisu omogućavali normalnu igru.

Naime, u Međugorju je čitav dan padala kiša pa je teren i prije početka susreta bio u izuzetno lošem stanju, ali su ekipe svejedno odlučila početi susret.

Ipak, pošto je kiša padala sve jače i jače u 65. minuti je odlučeno da se susret prekine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U momentu prekida Vitez je imao vodstvo od 2:1. Strijelci golova za Vitez su bili Dejan Babić i Petar Bojo, dok je pogodak Hajduka bio djelo Jakova Blagaića.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi