Prekinut susret moskovskih Torpeda i Dinama

Našeg Misimovića nije bilo ni na klupi

Prekinut susret moskovskih Torpeda i Dinama

Utakmica Kupa Rusije između moskovskih Torpeda i Dinama za koji nastupa naš Zvjezdan Misimović prekinuta je u 52. minuti susreta zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren od strane domaćih navijača.

Prema zvaničnoj klupskoj stranici, naš reprezentativac se nije našao ni na klupi za rezervne igrače.

 

Gosti su vodili sa 0:2 nakon prvih 45. minuta, a kod oba gola glavom je pogodio Rykov. Prvi gol je postignut u 18. dok je drugi  postignut u jedan minut pred kraj prvog perioda igre.

 

U drugom poluvremenu, nije se dugo čekalo na novi pogodak. Boyarintsev je natrčao na jednu ubačenu loptu i poslao je u mrežu za 1:2 i veliko slavlje domaćih navijača koji su potom počeli da ubacuju razna pirotehnička sredstva na teren što je u konačnici uzrok prekida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.