Prekinuta saradnja sa Sport Centrom

SportSport.ba odustao zbog neispunjavanja obaveza partnera

Prekinuta saradnja sa Sport Centrom

SportSport.ba

Od maja ove godine, portal SportSport.ba uzeo je učešća u projektu Sport Centar koji je kroz više medija krenuo u izvještavanje sa sportskih borilišta. Uz dogovorenu međusobnu promociju, SportSport.ba, po veoma povoljnim uslovima ustupio je dio reklamnog prostora, te svojim snagama pomogao realizaciju ostalih segmenata.

Međutim, nakon tri mjeseca, naš portal istupio je iz projekta nakon što niti jedna dogovorena stavka o međusobnoj promociji nije ispoštovana, a Sport Centar još uvijek nije platio ugovorom zakupljeni prostor na portalu.

“Odlučili smo prekinuti saradnju i istupiti iz ovog projekta.”, kaže Hasib Hadžibulić, potpisnik ugovora sa LL&Comp. koji zastupaju Sport Centar. “Više ne želimo čekati da se obećanja o međusobnoj promociji realizuju, niti smo u mogućnosti da u ionako teškoj finansijskoj situaciji emitujemo reklame onima koji ih ne plaćaju. Osjećamo se iskorištenim, jer smo promovisali konkurentski medij koji je u povoju, a zauzvrat se vlasnici ovog projekta nisu udostojili ni da odgovore na naše pozive.”

Ovim putem, želimo obavijestiti sve čitaoce i poslovne partnere da SportSport.ba nije vezan za Sport Centar, niti je Sport Centar, ili njegovi vlasnici, i u jednom trenutku bio u mogućnosti da zastupa interese portala SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.