Preko Zvezde i Reala do Vojvodine
Ognjenović na početku karijere u dresu Zvezde

Perica Ognjenović ponovo seli

Preko Zvezde i Reala do Vojvodine

Perica Ognjenović, jedan od najboljih mladih igrača svijeta s početka devedesetih godina u zimskom prelaznom roku mogao bi obući dres novosadske Vojvodine.

Igrač je početkom devedesetih godina ušao u prvi tim Crvene Zvezde i mnogi su ga smatrali nasljednikom Piksija Stojkovića. Nakon sjajnih igara u Zvezdi otišao je u madridski Real, ali se nije dobro snašao i onda kreću njegove avanture po svijetu.

Iz Reala je otišao za Kaiserslautern, pa Dynamo Kiev, a onda ga je put vodio po Maleziji, Kini, Francuskoj, u Grčkoj je igrao za Ergotelis, Ethnikos i Kaliteu, a pred početak ove sezone se vratio u Srbiju i to u dres Jagodine.

Sada mediji u Srbiji navode da se Ognjenović ve dogovorio s upravom Vojvodine iz Novog Sada za koju bi trebao potpisati ugovor u zimskom prelaznom roku.

Ipak, nedugo nakon što su iz Vojvodine objavili da su vrlo blizu dogovora s Ognjenovićem, iz Jagodine su poručili kako nema šanse da Perica napusti klub, tako da će više priče oko ovoga biti u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.