Prelazak Hajrovića u Werder gotov, čeka se zvanična objava?

Kicker najavljuje:

Prelazak Hajrovića u Werder gotov, čeka se zvanična objava?

Već duže vrijeme se šepkuliše sa prelaskom reprezentativca Bosne i Hercegovine Izeta Hajrovića iz turskog Galatasaraya u redove Werdera iz Bremena.

Tim sa Weserstadiona ostao je oslabljen u ofanzivi nakon što je klub napustio Aaron Hunt, a u nekadašnjem fudbaleru Grasshoppersa vodstvo ekipe iz Bremena vidi idealnu zamjenu za holandskog fudbalera. 

Werder koji je prošle sezone pružao blijede partije za usluge našeg reprezentativnog ofanzivnog veznjaka dodatno se zagrijao nakon odluke FIFA-e da Hajrović redove turskog rekordera po broju osvojenih titula može napustiti bez obeštećenja.

Prema pisanju njemačkih medija, među kojima prednjači ugledni Kicker, posao između Hajrovića i Werdera gotovo je zaključen, a transfer čija se zvanična objava samo čeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.