Topalović u Mostaru, Gigoviću duel novajlija u ligi

Ko sudi na mečevima 10. kola?

Topalović u Mostaru, Gigoviću duel novajlija u ligi

E. Škorić

Već smo pisali da je najbolji sudija u BiH, Irfan Peljto, delegiran za utakmicu Sarajevo - Željezničar, a ko će suditi na preostalih pet mečeva 10. kola Premijer lige BiH.

Deseto kolo igra se u utorak i u srijedu. Sutra su na programu dueli Sloboda - Posušje od 16 te Velež - Borac od 20:10 sati. Derbi u Mostaru sudit će Zeničanin Sabrija Topalović, dok će na Tušnju suditi Josip Martinović iz Čapljine. Amer Macić iz Mostara i Davor Maksimović iz Doboja bit će njegovi asistenti.

Topaloviću će na stadionu Rođni sa strana pomagati pomoćnici Damir Lazić iz Brčkog i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Duel na Pecari između Širokog Brijega i lidera Tuzla Cityja sudit će Dragan Petrović iz Banjaluke sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem (Prijedor) i Goranom Dujakom (Odžak).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Leotar - Rudar sudi Miloš Gigović iz Gradiške, dok će u ulozi asistenta biti Amir Kadić i Kakanjac Mirza Demir.

U Bijeljini na centru Ermin Sivac iz Zenice, a pomoćnici u duelu Radnika i Zrinjskog bit će Dženan Milić iz Sarajeva i njegov sugrađanin Emir Zahiragić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije