Premijer liga dobija novog generalnog sponzora

Odlučeno na sjednici IO NS BiH

Premijer liga dobija novog generalnog sponzora · Saznajemo

Večeras je održana sjednica Izvršnog odbora NS BiH, a između ostalog odlučeno je da će generalni sponzor Premijer lige u narednom periodu vjerovatno biti kompanija Mtel.

Proteklih godina Premijer liga je nosila naziv BH Telecom Premijer liga, no ugovor je istekao i Savez je krenuo u potragu za novim sponzorom.

Od nekoliko ponuda koje su stigle, izabrana je ona kompanije Mtel. Ona je nezvanična dala najbolju finansijsku ponudu i ostalo je da se dogovor finalizira, što ne bi trebao biti nikakav problem i očekuje se zvanična potvrda saradnje u narednom periodu.

Treba istaći da će se od naredne sezone utakmice Premijer lige BiH vjerovatno prenositi na kanalima Arena Sporta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, nova sezona u elitnom rangu bh. nogometa. starta 1. augusta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deda995
Znači red je na srbe da budu na vrhu fudbalskog saveza :) najjača država na planeti
11 4
Hz rajvosa
Bravo glupani uze nam srpski lobi sve , još malo pa nećemo moći ni reprezentaciju gledati
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi