Premijerligaški klubovi redom šalju podršku direktoru FK Velež

Premijerligaški klubovi redom šalju podršku direktoru FK Velež

E. Škorić

Direktor mostarskog Veleža Džemil Šoše sinoć je doživio infarkt, ali njegovo stanje je sada daleko bolje i on se oporavlja u bolnici u Mostaru.

Premijerligaški klubovi ujedinjeni su u teškim situacijama, pa je tako na adresu Veleža i Šoše stigao veliki broj poruka podrške.

FK Željezničar, FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Sloboda, FK Olimpik i mnogi drugi izrazili su želju za što brži i uspješniji oporavak čovjeka koji je posljednjih godina svojim radom i znanjem Rođene vratio u vrh bh. nogometa.

Šoše, drži se! 💪 Kolektiv NK Široki Brijeg upućuje poruku podrške Džemilu Šoši, direktoru FK Velež Mostar koji je sinoć...

Posted by NK Široki Brijeg on Thursday, July 9, 2020

[facebook]https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzlaOfficial/photos/a.233587810550385/719815585260936/?type=3&theater[/facebook]

Direktor FK Velež Mostar, Džemil Šoše, sinoć je doživio infarkt nakon kojeg je operisan. Na svu sreću operacija srca...

Posted by FK Sarajevo on Friday, July 10, 2020
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar želi što brži i uspješniji oporavak direktoru FK Velež Mostar, Šoše Džemilu. Džemil Šoše jučer je doživio infarkt, a trenutno stanje je stabilno, te mu slijedi period oporavka.

Posted by FK Željezničar on Friday, July 10, 2020

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi