Preminuo fudbaler Ferencvaroša, saigrač Muhameda Bešića

Od posljedica moždanog udara

Preminuo fudbaler Ferencvaroša, saigrač Muhameda Bešića

Slavni mađarski Ferencvaroš u čijim redovima nastupa i bh. reprezentativac Muhamed Bešić objavio je da je njegov odbrambeni fudbaler, reprezentativac Trinidada i Tobaga Akeem Adams, preminuo od posljedica moždanog udara.

Ferencvaroš na svojoj zvaničnoj internet stranici objavio da je 22. godišnji Adams imao nekoliko operacija otkako je u septembru prebačen u bolnicu zbog problema sa srcem.

Adams je odveden u bolnicu nakon vrtoglavice koju se osjećao nakon gradskog derbija protiv Ujpešta 22. septembra. Nesretni fudbaler prešao je u Ferencvaroš u avgustu i za trofejni mađarski klub odigrao je svega šest utakmica, a prethodno je nastupao za klubove iz svoje domovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.