Preokret na Emiratesu za pamćenje: Ozil ostaje u Arsenalu?

Špekuliše se da će produžiti ugovor

Preokret na Emiratesu za pamćenje: Ozil ostaje u Arsenalu?

E. Čaušević, foto: EPA

Njemački reprezentativac Mesut Ozil u nekoliko navrata odbijao je mogućnost da produži ugovor s Arsenalom koji ističe na kraju ove sezone.

Već mjesecima se špekuliše da bi Ozil već u januaru mogao napustiti londonski klub, a prethodnih dana najviše se govorilo o tome da će karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Međutim, situacija s njemačkim veznjakom i Arsenalom danas je dobila novi preokret koji je oduševio navijače ovog kluba.

Naime, prema posljednim informacijama iz Londona uveliko se radi na tome da Ozil produži ugovor s Topnicima. Navodno, pojavile su se mnogobrojne glasine da se Ozil predomislio, te da je poručio čelnicima kluba da, ipak, želi ostati u Arsenalu još nekoliko godina.

Također, engleski mediji prenose da će Ozil gotovo sigurno produžiti ugovor, ali da takav slučaj neće biti s Alexisom Sanchezom. Čileancu također ističe ugovor na kraju sezone, ali je odlučan da napusti Emirates već početkom naredne godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi