Preokret Poljske u Zenici

Preokret Poljske u Zenici

Edmir Škorić

Poljska je došla do novog gola i sada vodi 2:1.

Haris Hajradinović je u 24. minuti iz penala doveo BiH u vodstvo, ali Poljska u samoj završnici prvog dijela golom Glika stiže do 1:1.

Preokret Poljskoj osigurao je Grosicki golom u 67. minuti i gostujuća selekcija u ovom trenutku je bliža pobjedi.

Ima vremena da se vratimo, ali nažalost ne izgleda to najbolje u drugom dijelu iako je u igru ušao i Edin Džeko.

Top Komentari

Rajvosa2019
3,2,1 sad- pocnite pljuvati
8 1
Dr.Lehrer
Ja ne znam sta su ljudi gledali u Italiji i toliki hvalospjevi o našoj igri. A ono igra ista ova vcrs, samo na prekid i individualno Dzekin kvalitet uspjeli zabiti. Na stranu borba i sve al mi ni u Italiji nismo povezali sredinu da valja. A to isto imamo i vcrs, gol smo iz prekida postigli. Dok Dzeke nije bilo taj očaj je jos vise dolazio do izražaja. Nemoć na sredini i nedostatak razigravanje sredine. Kako je on ušao odmah smo postali direktniji na gol Poljaka al i to je jalovo a i ne može on sam sve. Aaa Poljska nije sami vrh, sad mi pričajte kako smo mi dobro igrali protiv Italije. Gledamo, evo kako su igrali.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi