Prepucavanje na Instagramu: Neymar odgovorio Kroosu

Na radost brazilskih navijača

Prepucavanje na Instagramu: Neymar odgovorio Kroosu

Endin Čaušević

Brazilski napadač Neymar odlučio je da odgovori Toniju Kroosu koji je prije nekoliko dana na dosta neobičan način čestitao novu godinu.

Vezni fudbaler reprezentacije Njemačke i Real Madrida oglasio se preko svog instagram profila, te je svojim fanovima čestitao 2017. godinu. Ipak, način na koji je to uradio naljutio je navijače Brazila jer je u centru pažnje bio meč polufinala Svjetskog prvenstva iz 2014. godine kada je Njemačka deklasirala Brazilce sa 7:1.

Međutim, Neymar nije uspio da se ogluši na status njemačkog igrača, te mu je na radost brazilskih navijača uputio odgovor. Brazilac je samo kratko napisao da je trenutni omjer u titulama svjetskog prvaka 5:4 za Brazil u odnosnu na Njemačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi