Presmiješna fotografija sa predstavljanja Mitrogloua

Kostase, gdje ti je papir?

Presmiješna fotografija sa predstavljanja Mitrogloua

Grčki napadač Kostas Mitroglou posljednjeg dana prelaznog roka postao je novi fudbaler francuskog Marseillea. 

Mitroglou je u redove nekadašnjeg prvaka Evrope stigao nakon sjajne sezone u Benfici gdje je postigao 27 golova na 43 meča, a sa francuskim timom potpisao je četverogodišnji ugovor. 

Zanimljivo, on je transfer realizovao u trenucima kad je njegova reprezentacija igrala veoma bitnu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Estonije. Mitroglou je očito mnogo nedostajao svojim saigračima iz reprezentacije jer je meč završen bez pogodaka. 

Ipak, to je sve palo u drugi plan kada je osvanula fotografija sa predstavljanja Mitrogloua u Marseilleu. Dok su ga fotoreporteri slikali, Mitroglou se pravio da u tom trenutku potpisuje ugovor, ali vjerovatno nije primjetio da ispred njega uopšte nema papira, već je ispalo da 'švrlja' po stolu. 

Inače, on je u Marseille prešao za cifru od 15 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi