Maksimović: Ostao je gorak okus nakon Posušja

Kapiten Slobode

Maksimović: Ostao je gorak okus nakon Posušja

H. Zilić

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda pred duel sa Zrinjskim medijima se obratio i prvotimac i kapiten tuzlanskog tima Saša Maksimović.

Fudbaler Sloboda je prije svega izrazio žal za propuštenim bodovima u Posušju i lošoj predstavi, a nakon toga najavio meč sa ekipom iz Mostara.

"Prvo da se okrenem utakmici u Posušju. Ostao je gorak okus i nismo bili na nivou kakav želimo", rekao je Maksimović i nastavio:

"Imamo novu utkamicu u nedjelju i priliku da se iskupimo navijačima protiv najbolje ekipa u državi. Uz dobro zalaganje možemo odgovoriti svakoj ekipi pogotovo na našem stadionu. Teren ne smije biti nikakvo opravdanje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Slobode i Zrinjskog igra se u nedjelju sa početkom u 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mustafa
Djete ne budali,dobićete petardu. Bilbija vas sam može pobijediti jer ga vi niste u stanju čuvati jer ste nesposobni ! Poslije Zrinjskog tonete ka Federalnoj gdje vam je i mjesto!
0 2
blackired
2:0 za Slobodu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi