Preziosi: Toni je 80 posto igrač Genove

Preziosi: Toni je 80 posto igrač Genove

Edmir Škorić

Predsjednik Genove Enrico Preziosi uvjeren je da će njegov klub ovog ljeta biti jači za talijanskog napadača Lucu Tonija.

Napadač Bayerna Luca Toni u potrazi je za novim klubom, obzirom da je istekla njegova posudba u rimsku Romu. Interes za bivši napadačem Fiorentine pokazali su Napoli i Genoa.

"Toni je 80 posto novi igrač Genove. Ukolik on dođe, postići će više golova nego Diego Milito. No, ako se posao uspješno ne okonča, onda ćemo se usredotočiti na Julio Baptistu (Roma)", kazao je Preziosi.

U Genovi žele pronaći zamjenu za Diego Milita, koji je postigao 24 pogotka u 31 odigranoj utakmici pretprošle sezone. Prošle sezone ga nisu uspjeli nadopuniti Hernan Crespo, Sergio Floccari i Robert Acquafresca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije