Prgić: u Kaknju nemamo šta izgubiti

Prgić: u Kaknju nemamo šta izgubiti

Novi – stari član 1.lige FBiH, Orašje sezonu je otvorilo gostujućim porazom, a potom i trijumfom na domaćem terenu ostvarenim nad Podgrmečom.

Zadovolji Orašani u narednom će kolu gostovati kod jednog od kanidata za titulu, Rudara iz Kaknja.

“Ekipa se digla nakon zasluženog trijumfa nad Podgrmečom, a u Kakanj idemo sa ciljem da izbjegnemo poraz. Nemamo šta izgubiti, posebno nakon značajne pobjede u prošlom kolu. Važno je da kući pobjeđujemo, a siguran sam da će i gostujući rezultati biti bolji kada uhvatimo pravi ritam. Ipak su pripreme kasnile, a ekipa se, upoređujući je sa prošlosezonskom gotovo kompletna promijenila,” izjavio je mladi fudbaler Orašja Marko Prgić.

Orašje je tokom ljeta angažovalo Josipa Lukačevića, Ivana Breskića, Antonia Vidovića, te Semira Terzića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.