Prije Turske petorka potpisala
Rođeni se spremaju za Tursku

Pet novih ostaje do juna 2013. godine

Prije Turske petorka potpisala

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža šestoh ovog mjeseca putu u Antaliju, a prije polaska završena je potrebna papirologija sa novim igračima koji su u međuvremenu pristupili Veležu.

Ugovore su potpisali Dejan Bandović, Edin Pehlić, Nedim Hiroš, Amer Jugo i Milan Knežević. Pomenuti igrači su svoje ugovore potpisali do juna mjeseca 2013. godine i sada je preostalo da u polusezoni koja je pred nama opravdaju status pojačanja.

Do sada je ekipa odradila tri pripremne utakmice, dok će po svemu sudeći još najmanje četiri odigrati u Turskoj.

Ono što je sigurno jeste da će 16. februara Rođeni odigrati prijateljsku utakmicu protiv Burse u spomen na svog nekadašnjeg igrača Nenada Bijedića koji je kao igrač i trener ostvario velike rezultate upravo u ekipi Burse.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.