Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu

Rudar dolazi po bod

Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu

A. Haznadarević

Sa željom da uzmu najmanje jedan bod, fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju gostovanje u Gradačcu. Protiv Zvijezde momčad trenera Vlade Čapljića igrat će u najjačem sastavu, a trener najavljuje otvorenu igru.

"U svaku utakmicu će Rudar ulaziti sa željom da pobjedi, a to znači da ćemo mi u svakom meču igrati otvoreno i napadački. Tako će biti i sad u Gradačcu. Žao mi je što smo protiv Borca u poslijednjim trenutcima izgubili dva boda, ali sad ćemo to protiv Zvijezde nastojati da nadoknadimo", rekao je Vlado Čapljić.

 

Anel Ramić će imati važnu ulogu u veznom redu svoje momčadi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Zvijezda je neugodan protivnik i sigurno je da je pred nama težak ispit. Dobro smo radili u protekloj nedjelji, a izvukli smo i neke pouke iz utakmice sa Borcem pa zato spremno očekujemo početak utakmice na Banji Ilidži", rekao je Ramić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.