Prijedorčani nastavljaju sa pripremnim utakmicama

Rudar gostuje u Sanskom Mostu

Prijedorčani nastavljaju sa pripremnim utakmicama

Midhat Šljivak

Poslije tri provjere tokom priprema u Međugorju fudbaleri Rudar Prijedora će seriju utakmica nastaviti u srijedu u Sanskom Mostu.

"Sve mečeve do početka nove sezone igrat ćemo u gostima. Krećemo iz Sanskog Mosta gdje će nam rival biti Podgrmeč, u subotu smo gosti Slobode u Novom Gradu, a za sedam dana idemo u Bihać Jedinstvu. Na kraju ćemo gostovati Radniku iz Velike Gorice", kaže trener Rudara Velimir Stojnić.

Bivši strateg Borca kaže da će i u predstojećim mečevima šansu da dobiju svi igrači.

"Polako se kristalizira tim, ali ima još dosta vremena do početka Premijer lige. Svako od igrača će imati priliku da pokaže kvalitet i da se izbori za startnu postavu", dodao je Stojnić.

Utakmica protiv Podgrmeča igra se od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.