Prijetnje smrću sudiji Ovrebu

Prijetnje smrću sudiji Ovrebu

Ne stišava se buka nakon, po mišljenju mnogih, skandaloznog suđenja Toma Henninga Ovreba na revanš meču polufinala Lige prvaka između Chelsea  i Barcelone.

Naprotiv, situacija je kulminirala jutros kada su Norvežaninu stigle i prve prijetnje smrću.

"Pratimo sve šta se piše na internetu. Sve što nam se učini kao prijetnja za ličnu sigurnost Ovreba shvatićemo veoma ozbiljno", rekao je portparol policije u Oslu.

Nakon  utakmice, zbog straha da bi sudija mogao da bude napadnut, policija je htjela da ga premjesti u drugi hotel. Odustalo se od te ideje, ali je Ovrebo u potpunoj tajnosti već sinoć ispraćen iz Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.