Priključio se Miske, Begović sjajan na golu

Zmajevi i večeras trenirali na Grbavici

Priključio se Miske, Begović sjajan na golu

Na stadionu FK Željezničara na Grbavici reprezentativci fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine održali su i drugi trening večeras u sklopu priprema za susrete kvalifikacija protiv Armenije i Turske.

Selektor reprezentaciije BiH Miroslav Blažević na večerašnjem je treningu na raspolaganju imao gotovo sve pozvane fudbalere, sem Sanela Jahića i povrijeđenog Semira Štilića.

Danas su se taboru reprezentacije priključili Dario Damjanović i Zlatan Muslimović, a popodne je u Sarajevo stigao i Zvjezdan Misimović, koji je večeras na Grbavici trenirao sa ostatkom Zmajeva.

Ćiro je težište večerašnjeg treninga posvetio radu sa loptom, a u drugom dijelu treninga reprezentativci su se podijelili u dvije ekipe, te igrali jedni protiv drugih.

Posebno se svojim odbranama (ponovo) istakao Asmir Begović, koji će, u to nema nikakve sumnje, biti veliko pojačanje za bh. reprezentaciju i velika konkurencija na golu Kenanu Hasagiću i Nemanji Supiću.

Na kraju treninga, Ćiro je svoje pulene uvježbavao akcije iz kornera i prekida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.