Pripremama Zmajeva priključili se Vršajević i Sušić

Stigli i fudbaleri Hajduka

Pripremama Zmajeva priključili se Vršajević i Sušić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za Svjetsko prvenstvo, a Zmajevima su se prije nekoliko trenutaka priključili Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić.

Nakon Edina Džeke i Emira Spahića na Ilidžu, odnosno u Hotel Hercegovina, stigli su i fudbaleri Hajduka Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić.

Pomenuti fudbaleri su jučer odradili posljednji oveosezonski susret Hajduka, koji je prekinut pred sami kraj pri vodstvu Dinama od 1:0.

Sušić i Vršajević bi mogli danas odraditi prvi trening sa saigračima, a nije isključeno i da ih selektor poštedi napora jer su jučer igrali i tek danas su stigli na Ilidžu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.