Pripreme traju

Idol nacije

Pripreme traju

SportSport.ba

Dugo očekivana ceremonija dodjele nagrada u izboru za najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine u izboru najčitanijeg sportskog portala u BiH SportSport.ba nalazi se u završnoj fazi pripreme.

Posjetioci SportSport.ba mogu i pogledati kakva atmosfera vlada u sarajevskom Domu mladih neko vrijeme prije početka samog spektakla.

Donosimo Vam video zapise i fotografije sa generalne probe, održane prije nekoliko minuta, a napominjemo Vas da prenos uživo svečane ceremonije dodjele trofeja „Idol nacije" možete pogledati na programu Mreže Plus sa početkom od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.