Privatni avion za Emira Spahića
Spahić je miljenik predsjednika Nicollina

Predsjednik Monntpelliera pazi na bh. kapitena

Privatni avion za Emira Spahića

Emir Spahić, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine na okupljanje našeg nacionalnog tima, uoči prijateljske utakmice protiv Irana koja se igra 12. avgusta na Koševu, doći će u nedjelju, a u Sarajevu će doputovati privatnim avionom, koji je vlasništvo predsjednika Montpelliera, Nicollina.

„Posada će ostati u Sarajevu, a odmah nakon susreta sa Iranom, u srijedu naveče sjedam u avion i vraćam se za Montpellier“, kaže Spahić za SportSport.ba, dodavši:

„Obzirom da u 2. kolu gostujemo kod Lorienta u klubu žele da budem spreman za ovu utakmicu. Ukoliko bi putovao redovnom linijom, stigao bi na trening tek u petak, a trener ne želi da gubim vrijeme i želi da budem spreman za prvo ovosezonsko gostovanje.“

Montpellier će u prvom kolu francuskog šampionata u subotu na domaćem terenu ugostiti PSG, klub koji se prije godinu dana interesovao za Spahićeve usluge, a tada je odlazak u Francusku blokirala Uprava ruskog Lokomotiv, koja nije želila pustiti kašeg kapitena.

„Očekuje nas izuzetno teška sezona, ali vjerujem da ćemo biti pravi i da nećemo razočarati naše navijače. U generalnoj probi protiv Grenoblea (ekipa koju trenira Mehmed Baždarević, op.a) odigrali smo neriješeno bez golova i pokazali čvrstinu u odbrani. Vjerujem da ni protiv PSG-a nećemo primiti gol“, naglasio je Spahić.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.