Priznaje da je sretan kada Real gubi
Foto: EPA

Jordi Alba otvoreno

Priznaje da je sretan kada Real gubi

Edmir Škorić

Jordi Alba nema šta da krije: “Sretan sam kada Real gubi!”

Alba je naglasio da je normalno da se raduje porazima Reala pošto je igrač Barcelone, no isto tako je kazao da se prvo treba usredotočiti na utakmice vlastitog kluba.

“Kao igrač Barce, uvijek priželjkujem poraze Reala. Ali, radije ću se usredotočiti na Barcelonu i to je njavažnije. Moramo pobijediti sve naše utakmice ukoliko želimo nadoknaditi zaostatak, što je skoro nemoguće, pa zato očekujem kikseve rivala”, kazao je Alba za Marcu.

On je stao u odbranu svog suigrača Neymara, kojeg često kritikuju zbog načina na koji igra, odnosno učestalih padova.

“Neymar je često na travi, ali on tako igra i oni koji ga poznaju mogu i da ga razumiju. On ne igra na taj način da bi nekoga uvrijedio ili udario”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.