Prljača: Bila je ovo jedna odlična partija

Video izjave samo na SportSport.ba

Prljača: Bila je ovo jedna odlična partija

Edmir Škorić, foto: Elmedin Mehić

Olimpik je,  prije svega zahvaljujući lošoj predstavi domaćih fudbelera, odnio sva tri boda sa Bilinog Polja u susretu 6. kola Premijer lige BiH sa Čelikom.


"Sigurno da smo zadovoljni ovom pobjedom u Zenici. Malo koja ekipa može ostvariti takav uspjeh, a evo mi smo već drugi put zaredom slavili na Bilinom Polju. Čestitao bih Čeliku na jednoj borbenoj i otvorenoj igri gdje je bilo šansi za obje momčadi i mislim da je ovo bila jedna odlična partija, te da smo mi na kraju uspjeli iskoristiti svoju tu jednu šansu", kazao je trener Olimpika Edin Prljača na press konferenciji za novinare po završetku utakmice.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije