Sportski direktor Olimpica

Prljača: Moglo je i bolje, ali moglo je i gore

Fudbaleri Olimpica mogli su u žrijebu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, koji im je dodjelio Čelik, proći i bolje, ali i gore.

Ipak, sportski direktor kluba sa Otoke Edin Prljača nije bio nezadovoljan izvučenim protivnikom.

"Moglo je i bolje, ali moglo je i gore. Čelik je jedna izuzetno ozbiljna ekipa, baš kao što smo i mi. Prva utakmica je kod kuće, druga na strani, mada to nama u principu ništa ne znači. Mi igramo isto, kako kući, tako i na strani", rekao je Prljača nakon žrijeba, te dodao:

"Jedino je problem možda što ćemo u tri dana igrati dvije utakmice, pošto sa Čelikom igramo isto tako i u prvenstvu odmah nakon Kupa BiH. Mislim da smo dobili dobrog protivnika, te da možemopokazati ono što znamo. I na kraju krajeva da bolji prođe, a nadam se da ćemo to biti mi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.