Prljača: Nešto ne štima

Rođeni pali bez ispaljenog metka

Prljača: Nešto ne štima

Adnan Beganović

Mostarski Velež ubjedljivo je poražen na Grbavici od domaćeg Željezničara (4:1) u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rođeni su u Sarajevo došli znatno oslabljeni što se vidjelo i na terenu, a Plavi su im u prvih 45 minuta zabili čak četiri gola.

Asistent Mirze Varešanovića, Edin Prljača, smatra da je Velež dobro i prošao.

"Dobro smo i prošli kada imamo u vidu da smo u prvom poluvremnu gubili sa čak 4:0. Željezničar je zasluženo slavio i zaslužuje čestitke. Domaća momčad je i večeras pokazala da se s pravom nalazi u samom vrhu premijerligaške tabele", rekao je Prljača i dodao:

"Tokom cijele sedmice ukazivali smo igračima na to da je Željezničar najopasniji iz prekida, no nismo uspjeli se oduprijeti tom segmentu Željezničareve igre. Mi moramo dobro analizirati situaciju u momčadi jer očigledno je da negdje nešto ne štima. U drugom poluvremnu smo pokušali smanjiti zaostatak i u tome smo uspjeli. Imali smo još poluprilika, ali ostalo je samo na pokušajima".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije