Prljača: Tako to biva u fudbalu

Vukovi sjajno igrali do 60. minute

Prljača: Tako to biva u fudbalu

Adnan Beganović

Iako su do 60. minute igrali sjajno i imali prednost, fudbaleri Olimpica poraženi su od Sarajeva, a šef stručnog štaba popularnih Vukova, Edin Prljača, smatra da je veliki broj neiskorištenih prilika njegove momčadi morao biti kažnjen.

"Na samom otvaranju susreta postigli smo pogodak. No, i nakon vodstva nismo posustajali. Imali smo veliki broj prilika, koje nismo uspjeli realizovati i normalno je da nakon toga izgubimo", rekao je Prljača i dodao:

"Sarajevo je u drugom dijelu krenulo na sve ili ništa, a nakon što mi nismo uspjeli realizovati naše prilike, stigla nas je kazna. Tako to biva u fudbalu. Možda je presudila i naša kraća klupa. Najavljivao sam otovren i dobar susret, pun prilika i moje najave su se pokazale tačnim. Ne preostaje nam ništa drugo, nego se okrenuti narednim susretima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.