Prljača: Želimo iskoristiti probleme u Željezničaru

Travnik gostuje na Grbavici

Prljača: Želimo iskoristiti probleme u Željezničaru

Nakon remija na Piroti protiv Viteza u otvaranju sezone, ekipu Travnika u nedjelju očekuje teško gostovanje na Grbavici kod aktuelnog prvaka Željezničara.

Utakmica sa aktuelnim prvakom BHT Premijer lige Željezničarom biće prilika da Travnik pokaže više želje i zalaganja nego u prvom meču .

"Željezničar je favorit u ovom duelu ali svi smo upoznati sa njihovim problemima o kojima se govori u zadnje vrijeme. Mislim da bi mogli iskoristiti njihovu opterećenost drugim stvarima i napraviti za nas povoljan rezultat. Želimo se publici na Grbavici predstaviti u najboljem izdanju i vjerujem da možemo odigrati dobru utakmicu ,“ rekao je Edin Prljača trener Travnika .

U srijedu je kombinovani tim Travnika savladao drugoligaša Viteza sa 1:0 u meču u kojem su se tražile korekcije u pojedinim segmentima igre. Jedini pogodak za Vezire postigao je novopečeni senior Rifet Melić. Interesantno je da će na Grbavici šansu vjerovatno dobiti strijelac prvog ovosezonskog gola za Travnik, Mirsad Ramić, koji je na Pirotu stigao upravo iz Želje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ramić i Zatagić su se povrijedili protiv Viteza ali su tokom sedmice ozljede sanirane i spremni su za nastup.

Mogući sastav : Bukvić, Terzić, E.Varupa, Laštro, Isaković, N.Varupa, Zatagić, Hećo, Seferović, Ramić, Pliska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.