Prljača: Željezničar je apsolutni favorit

Vukovi gostuju na Grbavici

Prljača: Željezničar je apsolutni favorit

Adnan Beganović

Šef stručnog štaba Olimpika, Edin Prljača, uoči večerašnjeg duela sa Željezničarom smatra da su izabranici Amara Osima apsolutni favoriti, no isto tako ističe da će njegovi igrači dati sve od sebe kako bi se u dobrom svjetlu predstavili publici na Grbavici.

"Mi u večerašnji duel ulazimo rasterećeni i doista nemamo šta izgubiti. U nekoliko prijašnjih kola pokazali smo da možemo ravnopravno igrati i sa ekipama iz vrha premijerligaške tabele, pa se nadam da ćemo i večeras uspjeti dobro parirati Željezničaru", rekao je za SportSport.ba Edin Prljača i dodao:

"Željezničar igra u izvrsnoj formi. Apsolutni je favorit, no nećemo se tako lako predati. Naša je obaveza da pred ispunjenom Grbavicom pokažemo šta znamo, a na kraju ćemo vidjeti da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije