"Problem Liverpoola je isti kao i prošle sezone"
Bivši igrač Liverpoola vjeruje da tim sa Anfielda ima isti problem kao i prošle sezone

Kriza rezultata tima sa Anfielda se nastavlja

"Problem Liverpoola je isti kao i prošle sezone"

S. Pašalić, foto: EPA

Liverpool je danas odigrao 0:0 protiv Evertona i nakon novog kiksa izgubio lidersku poziciju na tabeli.

Bivši igrač tima sa Anfielda Jamier Carragher je komentarisao igru Liverpoola nakon završetka meča te je na pitanje o tome da li tim Jurgena Kloppa ima problema dao zanimljiv odgovor.

"Da, mislim da imaju problema u veznom redu, ali to nije samo sada, mislim da je to bio problem i na kraju prošle sezone u završnoj fazi Lige prvaka. Izgubili su Coutinha i nikada nisu popunili tu prazninu", rekao je Carragher.

"Čak i ako Liverpool osvoji naslov prvaka imati će ponovo isti problem na ljeto jer nije to pitanje samo jednog igrača koji će doći i sve popraviti. Mislim da bi nakon ove sedmice mogla zavladati panika jer Liverpool ne stvara šanse, Virgil van Dijk je danas sjajno odigrao i inače igra na visokom nivou te bi zbog toga bi trebao biti dodatno nagrađen, ali igra u napada je problem", dodao je Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti