Problem za Horde zla: U Vitez može samo 1.500 navijača

Ograničen broj navijača

Problem za Horde zla: U Vitez može samo 1.500 navijača

NK Vitez i FK Sarajevo će u subotu odigrati veoma značajan meč za obje ekipe u pretposljednjem kolu BHT Premijer lige.

Vitez se bori za opstanak i bod bi bio od ogromnog značaja protiv Sarajeva, koje ipak se bori za titulu prvaka. Prava invazija Hordi zla će se desiti u subotu, a najavljeno je čak 3000 navijača bordo tima. 

Međutim, problem je što Gradski stadion u Vitezu ima ukupan kapacitet od 3000 sjedećih mjesta, dok Istočna tribina koja bi trebala pripasti gostima prima oko 1500 navijača.

Utakmicu će osiguravati veliki broj pripadnika MUP-a i osiguranja, a utakmica spada u one visokog rizika. S obzirom na to da na tribine sasvim sigurno neće moći ući svi navijači Sarajeva, pitanje je da li će policija uopšte dopustiti ulazak u grad svim pristalicama bordo ekipe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.