Problemi za Labudove: Michu van terena šest sedmica

Najbolji fudbaler ekipe sa Libertyja povrijeđen

Problemi za Labudove: Michu van terena šest sedmica

Najbolji fudbaler Swanseaja Michu neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima u narednom periodu zbog operacije skočnog zgloba. 

Michu će biti operisan iduće sedmice, a prema pisanju medija u engleskoj Španac će biti van terena narednih šest sedmica. Povreda dolazi u periodu kada će biti odigrano najviše utakmica u engleskom Premiershipu. 

Povreda Michua ostavit će velike posljedice na Swansea koji već ima velikih problema sa povredama. Van terena je i Nathan Dyer, pa bi Michael Laudrup mogao potražiti rješenja u januarskom prelaznom roku. 

"Ovo nisu dobre vijesti. Nažalost Michu mora na operaciju. Ona će biti obavljena naredne sedmice, a očekujemo da se vrati na teren za mjesec i pol," potvrdio je sportski direktor ekipe sa Libertyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.